Kakellagret

Dag fyra

Det var dag 4 som det hela skulle komma att avgöras. Adam var jäkligt laddad inför dagen. Vår chans att göra nåt bra var att inte missa nåt på golvet. Eftersom gjutningen inte blev lyckad dag 1 så fick Adam ”klicka” upp hela golvet! Det betyder att han jämnade ut ojämnheterna med fix, något som är svårt när man har gott om tid! Nästintill omöjligt när man har bråttom! Dessutom skulle han skära ut golvplattorna med The Thames river. Vid Lunch hade han lagt golvet klart, tyvärr så var det inte rakt och inte helt i vinkel enligt Adam. Planen för den sista timmen efter lunch var att ”rädda” poäng. Fixa vinkeln, kolla måtten och våg runt om. Samt att foga och helst polera och städa runt om. Det blev tight men han hann. Huvud delmål ett var uppnått, att färdigställa hela testprojektet inom tidsramen. Huvuddelmål två är hedersmedaljen Medal of Excellence, huvuddelmål tre är Topp tio och huvudmålet är VM guld! Såklart.
Bedömningarna gick sådär, den ena vinkeln på golvets ytterhörn var perfekt men den andra, som var mätpunkten, var 3mm ur. Våg var bra bara -1mm på 3 mätpunkter däremot så var några mått fel och ytjämnheten var 4mm fel på mätpunkten. Totalt tappade han 4,7 poäng av 22,5 vilket var lite för mycket för att klättra i listan.

IMG_1601IMG_1602IMG_1608IMG_1596


Alla var inte lika lyckosamma, många hann inte klart och var såklart bedrövade men i Worldskills är alla vinnare. Det var expertgruppens budskap till de tävlande, alla är nationens representant och skall vara stolt över det. På bilderna ser ni hur olika det var.

 IMG_1605IMG_1606IMG_1607

PerraDela med dig detta till ditt sociala nätverk...
 

Öppettider

Måndag 07:00 - 18:00
Tisdag 07:00 - 19:30
Onsdag 07:00 - 18:00
Torsdag 07:00 - 19:30
Fredag 07:00 - 16:30
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Välkomna in!


Badrum

Badrum
Ett badrum inrett för njutning och avkoppling eller praktiskt och lättstädat? Helst ska det väl vara både och.
Läs mer...

Kök

Kök
Köket är samlingsplatsen i hemmet. Rummet ska förena rekreation och funktion på ett bra sätt.
Läs mer...

Golv

Golv
Klinker, granitkeramik, mosaik och sjösten passar oerhört bra på golven i ditt hem.
Läs mer...

Massagebadkar

Spabad
Softub tillverkade sitt första spabad 1987, det var då ett runt kar utan cirkulation eller massage.
Läs mer...

workbox.se